Kotisi Energia Nordic Oy

Aurinkopaneelit omakotitaloon

Meiltä saat aurinkopaneelijärjestelmän omakotitaloon Suomen parhaaseen hintalaatusuhteeseen. 

Tarkkaan hiotut prosessimme ja tarkkaan valitut tuotteemme Suomen vaativiin olosuhteisiin takaavat asiakkaillemme parhaan hyödyn aurinkoenergiajärjestelmästä.

Nyt korko alkaen 0%.

Asennukset nopeasti n. 2-3 viikkoa tilauksesta!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous aurinkopaneeleista omakotitaloon!

Mikäli olet harkinnut aurinkopaneeleita omakotitaloon, niin ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä aurinkopaneelitarjous. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin 24 tunnin sisällä tarjouksen pyytämisestä ja auttavat mielellään.

Aurinkopaneelit Suomen parhaalla hintalaatusuhteella

Kotisi Energian aurinkoenergiajärjestelmät on suunniteltu Suomen muuttuviin olosuhteisiin. Tehokkaat aurinkopaneelit, laadukas invertteri ja kestävät kiinnikkeet katolle kuin katolle!

Suosimme yhtä suomen käytetyimmistä inverttereistä, joka loistaa helppokäyttöisyydellä sekä toimivuudella. Aurinkopaneeliksi meille on valikoitunut kokemuksemme perusteella paras tuote hintalaatusuhteelta. Kauttamme on mahdollista saada myös muiden valmistajien tuotteita. Kiinnitysjärjestelmä on kotimainen huipputuote! Kysy lisää ja pyydä tarjous

Ympäristö kiittää!

Ikävä kyllä, ilmasto lämpenee koko ajan! Ilmaston lämpeneminen on yksi maailmanlaajuisesti vakavista ongelmista puhtaan veden sekä nälänhädän ohella. 

Aurinkopaneelijärjestelmä on keskiössä, kun halutaan pienentää hiilijalanjälkeä energiantuotannossa, sekä osallistua ilmaston lämpenemisen torjuntaan. Aurinkopaneelien tuottama energia on aina paikallisesti tuotettua energiaa!

Kiinteistön arvo kasvaa!

Mikäli tahdotaan rakentaa matalaenergia- tai nollaenergiataloa niin usein huomattavasti edullisempi ja kannattavampi vaihtoehto on asentaa aurinkopaneelit, kuin lisätä eristekerrosta loputtomiin. 

Huolella mietityt ja viisaat energiaratkaisut nostavat aina kiinteistön arvoa. Mikäli verrataan kahta samanlaista taloa keskenään, on aurinkopaneeleilla varustettu talo aina huomattavasti kiinnostavampi.

Pienennät sähkölaskuasi

Huolellisesti suunniteltu ja oikein mitoitettu aurinkopaneelijärjestelmä on järkevä ratkaisu myös sähkölaskujen kannalta. Suunnittelulla ja mitoituksella varmistamme, että aurinkopaneelijärjestelmä saadaan vastaamaan juuri teidän tarpeita. 

Aurinkopaneelijärjestelmä mitoitetaan aina tapauskohtaisesti kulutuksen mukaan. Yli jäävää sähköä voitte myydä eteenpäin, jolloin sähköyhtiönne maksaa teille tuottamastanne sähköstä!

25 vuoden tuottotakuu!

Tilaa Kotisi Energian laadukkaat aurinkopaneelit ja voit olla askeleen lähempänä omavaraista taloutta. Aurinkoenergia on paitsi ympäristöystävällistä, myös taloudellisesti kannattavaa. Samaan aikaan pienennät sähkölaskuasi, lisäät ekologisuuttasi ja kasvatat asuntosi arvoa moderneilla aurinkopaneeleilla. Ole edelläkävijä ja ota rohkeasti yhteyttä!

Aurinkopaneelit omakotitaloihin ympäri Suomen

Oletko miettinyt sähkönkulutusta omakotitalossa?

Aurinkopaneelit auttavat sinua tuottamaan sähköä edullisemmin, tehokkaammin sekä ympäristöystävällisemmin. Auringosta saatu sähkö on sinulle ilmaista! Aurinkopaneelit vastaanottavat auringon säteilyn ja muuttavat sen suoraan sähköenergiaksi, joka ohjataan omakotitalosi sähkölaitteisiin. Näin sinun ei tarvitse käyttää kallista verkkovirtaa. 

Aurinkopaneelijärjestelmän käyttäminen on äärimmäisen helppoa; aurinkosähköön siirtyminen tapahtuu automaattisesti heti, kun päivä alkaa kirkastumaan ja aurinko paistamaan. Päivän pimentyessä aurinkoenergiajärjestelmä vaihtaa automaattisesti hyödyntämään verkkovirtaa. Aurinkosähkö on huoleton, varma ja yksinkertainen.

Sähkölaskun pienentyessä myös ympäristö ja luonto kiittävät. Siirtyminen aurinkoenergiaan on ekoteko, jolla voit pienentää hiilijalanjälkeäsi huomattavasti. Aurinkopaneelit ovat lujarakenteisia ja kestävät useita vuosikymmeniä. Panosta aurinkosähköön niin panostat tulevaisuuteen!  Siirtymällä kohti omavaraisempaa energiantuotantoa ei sinun tarvitse huolehtia esimerkiksi mahdollisista sähköyhtiöiden ongelmista tai jakeluhäiriöistä.

Aurinkosähkö Oulu

Asiakas on meille tärkein

Pyrimme aina minimoimaan asiakkaan kokeman vaivan, ja siksi hoidamme aurinkopaneelien asennukset mahdollisimman vaivattomasti. Asennukset tapahtuvat jopa yhdessä arkipäivässä, jonka jälkeen ei tarvitse kuin nauttia aurinkopaneelien tuottamasta sähköstä.

Aurinkopaneelimme sopivat jokaiseen kattotyyppiin. Suunnittelemme alusta loppuun yksilöllisesti jokaisen kohteen, sekä otamme asiakkaan toiveet aina huomioon.

Kun kartoitus ja arvio aurinkopaneelien asennettavuudesta on tehty, annamme tarkan ja alusta asti pitävän tarjouksen aurinkopaneelien kustannuksista ja sisällöstä. Tämän jälkeen asennuspalvelumme hoitaa loput!

Voinko saada rahoitusta aurinkoenergia-
järjestelmään?

Kyllä! Teemme aurinkopaneelien rahoituksesta helppoa. Tarjoamme kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden maksaa 

aurinkopaneelien kustannukset joustavasti kuukausierissä. Toimitamme aina asennuksen valmistumisen jälkeen kotitalousvähennyslaskelman.

  • Rahoitus 2500-30000 euroa.
  • Joustava takaisinmaksuaika.
    1-6 kuukautta korotonta ja kulutonta maksu aikaa.
  • Voit maksaa luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
  • Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan omaa vakituista asuntoa.

Täytä yhteydenottolomake ja me otamme yhteyttä sinuun!