Kokemuksia Kotisi Energia

Kokemuksia Kotisi Energia

Kokemuksia Kotisi Energia. Tällä sivulla tuomme esille asiakkaidemme kokemuksia, miksi he ovat tyytyväisiä sekä mikä on meidän asiakaslupauksemme.

Risto Karhunen, Lapinlahti: “Sujuvaa ja joustavaa palvelua. Kaikki toimivat sovitusti!”

Markku Peltonen, Rauma: “Sujuva työpanos, kaikki ajallaan, asiantunteva joukkuehenki ja palvelumeininki. Suosittelen!

Jarmo Ristola, Miehikkälä: “Erinomainen palvelu, kaikki toimi kuten luvattiinkin, olen erittäin tyytyväinen. Asentaja porukalle vielä erityinen kiitos, toiminta oli ihailtavan selkeää ja ammattimaista.”

Kalle Ajelma, Vesilahti: “Todella hyvä palvelu!”

Miksi asiakkaat ovat tyytyväisiä? Kokemuksia Kotisi Energia

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä sillä me oikeasti välitämme ja tahdomme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Tahdomme oikeasti auttaa asiakkaitamme saamaan aurinkoenergiasta kaiken mahdollisen irti.

Suunnittelemme tarpeisiin sopivan järjestelmän asiakkaan kanssa yhdessä. Sovimme läpinäkyvän ja pitävän hinnan, joka ei sisällä piilokuluja. Asennamme järjestelmän nopeasti ammattitaidolla. Annamme asiakkaillemme ohjeistuksen järjestelmän käyttöön. Autamme asiakasta myös asennuksen jälkeen kaikissa mahdollisissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä.

Lupauksemme

Pidämme huolta huomisesta. Suomi on täynnä hyviä yrityksiä, miten me erotumme ja miksi valita meidät?​

Panostamme asiakaskokemukseen ja siksi asiakkaat valitsevat meidät!

Meille asiakastyytyväi­syys on kunnia-asia. Panostamme siihen, että asiakaskokemus on aina mahdollisimman miellyttävä ja joustava, sekä asiakas on tyytyväinen koko prosessiin. Mittaamme asiakastyytyväisyyttä jatkuvasti.

Suunnittelemme kaiken asiakkaan kanssa – yhdessä!

Paras lopputulos syntyy aina asiakkaan tarpeita kuuntelemalla. Me suunnittelemme aurinkopaneeli­järjestelmän vastaamaan aina asiakkaan tarpeita ja toiveita, sekä olemaan aina mahdollisimman tuottava.

Läpinäkyvä ja pitävä hinta!

Meillä hinnat ei sisällä mitään piilokuluja. Hinta on se, mikä asiakkaan kanssa sovitaan eikä senttiäkään enempää.

Emme jätä Sinua yksin!

Asennuksen jälkeen emme jätä asiakasta yksin. Meiltä voit kysyä mitä vain hankintaasi liittyen. Me olemme Sinua varten!

Kokemuksia Kotisi Energia – Lue lisää asiakaskokemuksia täältä!

Kokemuksia Kotisi Energia – Ota yhteyttä ja pyydä aurinkopaneelitarjous!

Mikäli olet harkinnut aurinkopaneeleita omakotitaloon, niin ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä aurinkopaneelitarjous. Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmaista. Asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä muutaman arkipäivän sisällä tarjouksen pyytämisestä ja auttavat mielellään.

Täytä yhteydenottolomake ja me otamme yhteyttä sinuun!

Tai tutki eri vaihtoehtoja 15 minuutin online-esittelyssä

Varaa online-palaveri oman alueesi edustajan kanssa.  Valitse aika ja päivä kalenteristamme ja lähetämme sinulle linkin online-tapaamiseen.  Tapaamisessa saat tietoa eri energiaratkaisuista ja niiden käyttökohteista.

Täytä yhteydenottolomake ja me otamme yhteyttä sinuun!