Aurinkopaneelit Liminka

Jaakko Louhisalmi: Asennuksessa oli asiakaslähtöisyys mukana todella vahvasti

Aurinkopaneelijärjestelmän asennus sujui todella hyvin

Limingassa asuva Jaakko Louhisalmi asennutti 24 aurinkopaneelin järjestelmän omakotitalonsa katolle Syyskuussa 2022. Omien sanojensa mukaan hän oli harkinnut paneelien asentamista jo usean vuoden ajan.

“Asuntovaunun katolla meillä on ollut aurinkopaneelit monen vuoden ajan. Tämän kautta olemme nähneet sen, että se oikeasti tuottaa sähköä”, Jaakko kertoo.

Jaakon mukaan aurinkoenergiajärjestelmän asennus sujui todella hyvin.

“Todella ammattimaiset ja asiantuntevat asentajat. Minua ilahdutti se, että asentajia oikeasti kiinnosti se miltä aurinkopaneelijärjestelmä tulee näyttämään ja miten se meidän kannalta hoidettaisiin fiksuiten”, hän summaa.

Asennuksessa oli asiakaslähtöisyys mukana todella vahvasti

Aurinkopaneelit ovat olleet Louhisalmen katolla vasta muutaman viikon ja he odottelvat kuinka paljon järjestelmä vaikuttaa sähkönkulutukseen ja sitä kautta esimerkiksi sähkölaskuihin. Jaakko kertoo, että aurinkopaneelijärjestelmä on todella helppokäyttöinen eikä siinä oikeastaa itse tarvi tehdä mitään. 

“Ei tarvitse kun toivoa aurinkoisia päiviä niin kaikki muu hoituu itsestään”, hän hymyilee.

Hän suosittelee Kotisi Energiaa lämpimästi kaikille muillekin.

“Todella fiksu toteutus ja todella hyvä palvelu! Asennuksessa oli asiakaslähtöisyys mukana tosi vahvasti. Erittäin lämpimästi suosittelen”, Jaakko päättää.

Täytä yhteydenottolomake ja me otamme yhteyttä sinuun!