Kun siirryt aurinkosähköön, teet palveluksen luonnolle! Aurinkoenergia on täysin puhdasta ja päästötöntä sähköä, jonka käyttö ei rasita ympäristöä. Ja mikä parasta, samalla kun oma hiilijalanjälkesi kutistuu, pienenee myös sähkölaskusi. Ympäristöystävällinen sähkö antaa sinulle mahdollisuuden myös toimia astetta omavaraisemmin: kun ajoitat sähkönkäyttösi pääasiassa valoisaan aikaan, on kaikki sinulle pelkkää plussaa!

Ympäristöystävällinen sähkö suoraan katoltasi

Aurinkopaneelit ovat keskeinen osa tulevaisuuden energiaratkaisua. Kun ilmastonmuutos kiihtyy, fossiilisille polttoaineille on pakko keksiä kestävämpiä vaihtoehtoja. Aurinko tarjoaa meille riskitöntä ja päästötöntä sähköä ruhtinaallisesti. Sen antama energia on yli 1200 kertaa suurempi kuin se energiamäärä, mitä kaikkiaan käytämme nyt. Yksi tunti aurinkoenergiaa täyttäisi koko maapallon energiatarpeen vuodeksi! Meidän tehtävämme on oppia hyödyntämään tätä luonnon omaa ”voimalaa” maksimaalisella tavalla. Sen askeleen voi helposti ottaa hankkimalla aurinkopaneelit kotiin, omalle katolleen. Meidän tehtävämme on oppia hyödyntämään tätä luonnon omaa ”voimalaa” maksimaalisella tavalla.

Aurinkopaneelit tuottavat käytössä täysin saasteetonta, puhdasta sähköä. Paneeleiden valmistuksessa syntyvät hiilidioksidipäästöt kompensoituvat tutkimusten mukaan noin kahdessa – kolmessa vuodessa. Kun otetaan huomioon paneeleiden pitkä elinkaari, eli reilut 30 vuotta, on kompensaatioaika minimaalisen lyhyt. Paneelit ovat myös lähes täysin huoltovapaat. Ne kestävät lumen painon ja auringon porotuksen. Puhdas sadevesi huuhtoo paneeleita aika ajoin.

Aurinkopaneelit ovat luotettava vaihtoehto myös tulevaisuudessa – auringon antama energia ei ole hiipumassa mihinkään muutamaan miljardiin vuoteen.

Suomi on erinomainen maa aurinkopaneeleille. Vaikka meillä on riippanamme pitkä ja pimeä talvi, saamme nauttia auringon voimasta päivin ja öin kevät- ja kesäkautena. Siksi Suomen kokonaisvaltainen aurinkoenergian tuotanto on samaa luokkaa kuin Keski-Euroopassakin. Keväällä ja kesällä sähköä tulee jopa paremmin kuin eteläisemmissä maissa, sillä kuumottava helle heikentää aurinkopaneeleiden tuotantotehoa. Lue totta ja tarua -väittämiä aurinkopaneeleista Kotisi Energian artikkelista!

Aurinkopaneelit kotiin tai kesämökille Kotisi Energian kautta!

Ekologisuus kulkee käsi kädessä taloudellisuuden kanssa. Kun aurinko paistaa täydellä terällä ja paneelisi paahtavat tyytyväisinä sähköä suoraan kotiisi, on ihan sama, kuinka paljon laitteita on päällä tai kuinka paljon sähköä kuluu – paneeleidesi voimalla tuotettu sähkö on sinulle täysin ilmaista! Oikealla ajoitusella saat paneeleistasi parhaan hyödyn irti, siispä töpseli seinään silloin, kun valoa on tarjolla!

Kotisi Energia tarjoaa aurinkopaneelit sinulle aina avaimet käteen -periaatteella. Sinun ei tarvitse kuin ihmetellä asiantuntevan asentajaporukkamme ripeyttä ja taitoa. Paneelit mitoitetaan tarkalleen juuri sinun sähkönkäyttöösi sopivaksi, emme siis myy ”turhia” paneeleita vain kattosi koristeeksi. Järjestelmän käyttö on täysin yksinkertaista, et tarvitse siihen alkeellisimpiakaan insinöörin taitoja. Me huolehdimme kaiken kuntoon. Ota yhteyttä, niin mitoitetaan sinullekin ekologinen ja ympäristöystävällinen sähköratkaisu!