Aurinkopaneelit omakotitaloon asennettuna

Meiltä saat aurinkopaneelijärjestelmät Suomen parhaaseen hintalaatusuhteeseen. Tarkkaan hiotut prosessimme ja tarkkaan valitut tuotteemme Suomen vaativiin olosuhteisiin takaavat asiakkaillemme parhaan hyödyn aurinkoenergiajärjestelmästä.

Asenna nyt aurinkopaneelit omakotitaloon

Viime aikoina sähkön hinnan heilahtelut ovat aiheuttaneet kaikille kysymyksiä ja jopa ahdinkoa. Aurinkopaneelien avulla otat askeleen kohti omavaraisempaa taloutta eikä sinun tarvitse stressata sähkönhinnan heilahteluita.

Miksi aurinkopaneelit omakotitaloon?

 • Säästöt energialaskuissa
 • Ympäristöystävällisyys
 • Sähköntuotannon itsenäisyys
 • Kiinteistön arvon lisääntyminen
 • Pitkän aikavälin säästöt
 • Energian varastointi (akut)
 • Energiaomavaraisuus
 • Vastuullinen elämäntapa
 •  

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita ympäri Suomen

Olemme asentaneet yli 4500 kohdetta ympäri Suomen 8 vuoden aikana ja tässä näet asiakkaidemme palautteita. Keskiarvosana meidän työstämme on 4.4/5 joten voit olla varma, että kauttamme saat juuri sinun tarpeisiisi optimoidun järjestelmän, kattavat takuut sekä auttavan asiakaspalvelun.

Selvitä tästä nopea hinta-arvio aurinkopaneelijärjestelmästä sinun omakotitaloosi

Oikein optimoitu aurinkopaneelijärjestelmä

Kotisi Energia on perustettu jo vuonna 2016. Tämä tarkoittaa, että olemme jo tässä vaiheessa pitkän linjan ammattilaisia aurinkoenergia-alalla. Olemme asentaneet jo yli 4500 kohdetta ympäri Suomen ja jopa 98% asiakkaistamme suosittelee meitä. Olemme vuosien saatossa pystyneet kehittämään prosessimme huippuluokkaiseksi jolloin voimme vastata asiakkaiden tarpeisiin ja minimoida reklamaatiot. Sinun ei tarvitse miettiä tuliko kaikki tarvittavat toimenpiteet suoritettua vaan me huolehdimme siitä ja opastamme sinut aurinkovoimansaloihin.

Aurinkopaneelijärjestelmä avaimet käteen periaatteella:

 • Suunnittelu ja mitoitus
 • Tarvikkeiden tilaus ja toimitus
 • Kytkentäluvat
 • Takuuasennus
 • Järjestelmän testaus
 • Emme jätä sinua yksin – asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa
 

Me huolehdimme aurinkopaneelijärjestelmän asennuksesta sekä elinkaaripalveluista tehokkaasti ja luotettavasti.  Tarjoamme kattavan valtakunnallisen huoltopalvelun, joustavat rahoitusvaihtoehdot, laajennetun takuun, puhelinkonsultaation, ylläpitopalvelun ja integroidut tuotteet.

 

Usein kysytyt kysymykset ja harhaluulot

Pitääkö asua aurinkoisessa ilmastossa, jotta aurinkopaneelit ovat kannattavia?

Ei välttämättä. Aurinkopaneelit tuottavat energiaa myös pilvisinä päivinä, vaikka aurinkoisessa ilmastossa niiden tuotto on suurempi.

Toimivatko aurinkopaanelit vain kesällä?

Aurinkopaneelit toimivat kaikkina vuodenaikoina. Vaikka niiden tuotto voi vaihdella, ne tuottavat sähköä myös talvella ja pilvisinä päivinä.

Tarvitsevatko aurinkopaneelit paljon huoltoa?

Yleensä aurinkopaneelit vaativat vähän huoltoa. Säännöllinen puhdistus ja tarkastus riittävät usein pitämään ne tehokkaina.

Aurinkopaneelit eivät toimi pohjoisilla leveysasteilla.

Vaikka aurinko ei paista yhtä voimakkaasti pohjoisilla leveysasteilla, aurinkopaneelit tuottavat silti energiaa ja voivat olla taloudellisesti kannattavia.

Asentaminen on kallista ja monimutkaista.

Asennuskustannukset ovat laskeneet, ja asennus hoidetaan yhden vuorokauden aikana. Me tarjoamme kokonaisratkaisuja, mukaan lukien asennuksen ja järjestelmän konfiguroinnin.

Aurinkopaneelit voivat vahingoittaa kattoa.

Oikein asennettuna ja suunniteltuna aurinkopaneelit eivät vahingoita kattoa. Itse asiassa ne voivat suojata kattoa säältä ja pidentää sen käyttöikää.

Sähkön varastointi akkuihin on liian kallista.

Akkuteknologian kehittyessä hinnat ovat laskeneet. Energian varastointi akkuihin voi olla järkevää, erityisesti kun aurinkopaneelit tuottavat enemmän energiaa kuin talossa kulutetaan.

Aurinkopaneelit eivät sovi kaikille kattotyypeille.

Useimmat kattotyypit soveltuvat aurinkopaneeliasennuksille. Me suunnittelemme järjestelmän ottaen huomioon katon tyyppi ja suunta.

Aurinkopaneelit voivat laskea kiinteistön arvoa.

Päinvastoin, aurinkopaneelit voivat usein nostaa kiinteistön arvoa tarjoten potentiaalisille ostajille houkuttelevan energiaratkaisun.

Aurinkopaneelien elinkaari on lyhyt.

Aurinkopaneelien elinkaari on yleensä vähintään 25 vuotta, ja monet valmistajat tarjoavat pidempiä takuita. Ne voivat jopa toimia tehokkaasti vieläkin pidempään.

Tarjouspyynnöt

Voit jättää meille tarjouspyynnön helposti ja nopeasti täyttämällä alla olevan lomakkeen. Pyrimme vastaamaan siihen viimeistään seuraavana arkipäivänä. 

Voit myös soittaa meille suoraan niin kartoitetaan juuri sinun tarpeesi aurinkopaneelijärjstelmän osalta.

Täytä yhteydenottolomake ja me otamme yhteyttä sinuun!