Miksi Kotisi Energia?

Miksi valita meidät?

Kotisi Energian laadukkailla aurinkopaneelijärjestelmillä voit olla askeleen lähempänä omavaraista taloutta. Aurinkoenergia on paitsi ympäristöystävällistä, myös taloudellisesti kannattavaa. Samaan aikaan pienennät sähkölaskuasi, lisäät ekologisuuttasi ja kasvatat asuntoasi arvoa moderneilla aurinkopaneeleilla.

Asiakas on meille tärkein

Pyrimme aina minimoimaan asiakkaan kokeman vaivan, ja siksi hoidamme aurinkopaneelien asennukset mahdollisimman vaivattomasti. Asennukset tapahtuvat jopa yhdessä arkipäivässä, jonka jälkeen ei tarvitse kuin nauttia aurinkopaneelien tuottamasta sähköstä. Aurinkopaneelimme sopivat jokaiseen kattotyyppiin. Suunnittelemme alusta loppuun yksilöllisesti jokaisen kohteen, sekä otamme asiakkaan toiveet aina huomioon.

Kun kartoitus ja arvio aurinkopaneelien asennettavuudesta on tehty, annamme tarkan ja alusta asti pitävän tarjouksen aurinkopaneelien kustannuksista ja sisällöstä. Tämän jälkeen asennuspalvelumme hoitaa loput!

Aurinkopaneelit on tehokas ratkaisu

Oikein suunniteltu ja toteutettu aurinkopaneelijärjestelmä tuottaa sähköä juuri tarpeiden ja kulutuksen mukaan. Invertterin kautta kulkeva virta muuttuu kotiin käyttösähköksi, ja laadukkaat PERC-teknologian avulla rakennetut aurinkopaneelit tuottavat huipputehokkaasti pienemmällä säteilyteholla sekä kuumankin sään aikana.

Tilaa nyt aurinkoenergian asiantuntijat arvioimaan kattosi aurinkopaneelien asennusta varten!

Teemme rehellisen tarjouksen avaimet käteen -palvelustamme, ja saat aurinkopaneelisi nopeasti omakotitalosi katolle.