fbpx

Ole edelläkävijä!

Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon.

Aurinkosähkön suosio omakotitaloasujien keskuudessa on kasvanut räjähdysmäisesti viimeisten vuosien aikana. Positiiviset käyttäjäkokemukset, nousseet sähkönsiirtohinnat ja huoli ympäristömme tulevaisuudesta ovat yhä useamman kahvipöydän aiheena.

  Aurinkosähkö ei ole enään mikään uusi keksintö. Tuhansien kesämökkien valaistus, jääkaappi, höyryävä kahvi tai puhelimen lataus on mahdollistettu jo kymmenien vuosien ajan aurinkopaneelien avulla ilman valtakunnan sähköverkkoa. Aurinkopaneelin tekniikkaa on kehitetty siis jo vuosikymmenien ajan ja kehitys on tuottanut tulosta. Tuotekehityksen kautta aurinkopaneelista on tullut myös äärimmäisen hyvä ratkaisu omakotitalojen sähköntuottajaksi, joissa sähkönkulutus on suurempaa mökkeihin verrattuna. 

Aurinkopaneelien asennus omakotitalon katolle Oulussa.

      Aurinkopaneelien toimintavarmuus on uskomattoman hyvä. Pitkät takuut antavat turvan pitkän linjan investoinnille, joka mahdollistaa järjestelmän kannattavuuden parantamisen vuosien aikana. Hankkiessasi aurinkopaneelijärjestelmän, otat suuren askeleen puhtaan energian pariin, jolla tuotat sähköä omiin tarpeisiin.

      Viime aikoina aurinkopaneelijärjestelmien rinnalle on alkanut tulla innovaatioita, joiden tavoitteena on parantaa entisestään aurinkosähkön käyttömahdollisuuksia. Käytetyin on lämminvesivaraajan lämmityksen ohjaaminen halutulle ajankohdalle kellokytkimen avulla. Sähkön varastoiminen akkuihin on vielä kallista, mutta hintakehitys akustojen suhteen on positiivisesti laskussa.

Olisiko sähköauton hankkiminen vaihtoehto, jos katollasi olisi jo aurinkovoimala valmiina? Toisiko poreallas arkeesi lisäarvoa, jossa veden lämmitys hoituisi itse tuotetulla sähköllä?

Mikä konsultaatio?

Mitä aurinkoenergia on? Olisiko se sinulle järkevää? Mitä siitä hyötyisit? Minkälainen järjestelmä sinulle olisi sopiva? Mikä olisi kustannus?

Näin konsultaatio tapahtuu:

  • – Ilmoitat meille sähköpostiosoitteesi
  • – Otamme sinuun sähköpostilla yhteyttä 1-2 arkipäivän kuluessa.
  • – Sovimme yhdessä ajan lyhyelle etätapaamiselle sinulle sopivana ajankohtana.
  • – Sovittuna ajankohtana soitamme puhelimeesi, laitamme sähköpostiisi linkin, josta saat avattua esittelymateriaalimme ja käymme asiaa läpi.

Tarvitset:   

  • – Puhelimen
  • – Sähköpostin
  • – n. 15 min aikaa

Konsultaation tavoitteena on saada keskustelun kautta käytyä aurinkosähkön tärkeimmät asiat läpi.

  • Helppoa, vaivatonta, nopeaa!
Couple or roommates relaxing lying on comfortable poufs in the living room at home

Ilmoittaudu konsultaatioon:

Tai soita asiakaspalveluun: