Avoimet työpaikat -
Hae meille töihin myynnin pariin!

Töissä viihtyminen ei ole itsestäänselvyys! Me tahdomme tarjota sinulle mahdollisuuden siihen – Katso avoimet työpaikat.

AVOIMET TYÖPAIKAT - ETSIMME UUSIA TIIMIPELAAJIA AURINKOPANEELIMYYNTIIN !

Avoimet työpaikat

Haemme lisää Aurinkoenergiajärjestelmien edustajia kasvavaan joukkueseemme!

Toiminnan laajentuessa haemme myyntiedustajia Pohjanmaan alueelle. Asemapaikkana ensisijaisesti Vaasa, mutta sopimuksen mukaan myös muualla.

Työnkuva?

Työtehtävänäsi on käydä kartoittamassa asiakkaan tarve ja tarjota asiakkaan kannalta parasta mahdollista uusiutuvan energian ratkaisua. Asiakaskäynnit ovat valmiiksi sovittuja ja työn oppii helposti. Huomioitavaa on, että suuri osa edustajistamme on muita, kuin kaupallisen taustan omaavia, eli älä siis myöskään pelkää vaihtaa alaa. Me olemme innokas ja tiivis työyhteisö.

Mitä odotamme Sinulta?

Arvostamme menneisyyttäsi, mutta ratkaisevinta on kuitenkin mitä olet tulevaisuudessa. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vaan tärkeintä on, että Sinulta löytyy asennetta, intoa sekä halua oppia uusia asioita. Me hoidamme loput. Haluamme myös, että olet tiimipelaaja.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme ennen kaikkea huipputiimin ympärillesi, jotta Sinä saat parhaimman mahdollisen tuen työllesi ja viihdyt työssäsi. Saat lisäksi kannustavan palkkauksen sekä ennen kaikkea kattavan alkuperehdytyksen, mutta myös jatkuvan koulutuksen työn ohessa (tuote- ja myynti- koulutus). Me olemme nopeasti kasvava yritys ja meillä pystyt etenemään urallasi myös erilaisiin työtehtäviin.

Yrityksestä?

Kotisi Energia on aurinkoenergiaan keskittynyt yritys. Aurinkoenergia on tällä hetkellä kasvavimpia energiamuotoja ja sen kiinnostus asiakaskunnassa on lisääntynyt räjähdysmäisesti. Aurinkoenergia tuottaa energiaa lähes läpi vuoden ja erityisesti kevät helmikuusta alkaen on yksi tuottoisimmasta ajankohdista. Edustamamme uuden sukupolven tekniikka takaa alan parhaimmat laitteet ja parhaimmat tuotot. Olemme kehittäneet aurinkojärjestelmien rinnalle palveluita, jotka tukevat asiakkaan päätöstä investoida uusiutuvaan energiaan.

Avoimet työpaikat

Lähetä vapaamuotoinen hakemus tai soita Christopher Greville. Puhelinnumero 0440267686 sähköposti christopher.grev@kotisienergia.fi (suomi,ruotsi)

Tahdotko mukaan? - Katso meidän avoimet työpaikat!

Avoimet työpaikat
Avoimet työpaikat
Avoimet työpaikat

AVOIMET TYÖPAIKAT - TÄYTÄ TIEDOT JA HAE TÖIHIN!

Vinkkaa myös kaverille

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Me työskentelemme Kotisi Energialla

Yli 30 uutta työkaveria

 
Avoimet työpaikat

Juhani Saarinen

Hallinto

Juhani – suuri Johtaja. Judella on jäätävä kokemus myynnin parissa toimimisesta ja johtaa yritystä varmalla otteella. 

Todellinen talousniilo. Hallitsee luvut uskomattomalla tarkkuudella ja legenda kertoo, että käyttää yrityksen kirstua tyynynä.

Haastaa jatkuvasti työntekijöitään mailapeleihin ja hävittyjen pelien lista on pidempi kuin Petterin Hondan vikalista.


Avoimet työpaikat

Henri Alamäki

Hallinto
Henri Alamäki, firman parhaat jutut ja aina hyvällä tuulella! Se on varma, jos jonku asian antaa hoidettavaksi nii hommat hoituu! Asiakkaat muistaa Henrin aina lämmöllä! Maailman paras työnjohtaja!
Avoimet työpaikat

Henry Hekkala

Myynti
Henry Hekkala pelaisi maalivahtina Huuhkajissa, jos hän ei olisi meillä töissä! Henrystä ei voi olla pitämättä. Hän on mukava, jämpti ja aikaansaava esimies. Hene on taitava asettumaan asiakkaan saappaisiin ja sieltä näkemään mikä on asiakkaalle paras ratkaisu. Henryn kanssa voit puhua mistä vaan. Tai lähes mistä vaan. Nuorena, komeana uroksena älä kysy hänen parisuhdestatustaan. Se vaihtelee vuosittain, tai no kuukausittain, tai no viikottain.. Okei, päivittäin..
Antti Kinnunen, Kotisi Energia

Antti Kinnunen

Asiakkuudet

Antti-asiakaspalvelun höyryveturi. Saanut hiottua ehkä suomen parhaimman asiakashankinnan. Hienoja piirteitä kaverista löytyy vaikka muille jakaa. Rauhallinen ja lehmän hermoilla varustettu ja mikä parasta, loistava työkaveri. Erityismaininta rautavatsasta, sitä ei saa sekoitettua edes 20 kupilla kahvia.

Sakari Slunga

Asiakkuudet

Sakari, asiakashankinnan ”radioääni”. Sakke on yrityksemme yksi pitkäaikaisimpia työntekijöitä. Elää fiiliksestä ja takaperinvoltti on tunnettu tavaramerkki onnistumisten hetkillä. Rautainen ammattilainen ja hankittuja asiakkuuksia jo usean miljoonan euron edestä.

Avoimet työpaikat

Tuomas Oksa

Myynti

Tuomas on saanut myynnin alkeet jo äidin maidossa. Kaiken kokenut mies ja äärimmäisen kilpailuhenkinen. Tottunut menestymään yrityksen sisäisissä kilpailuissa. Tumella on todennäköisesti Suomen laajin urheiluvälinekokoelma. Osa käytettyjä ja osa käyttämättömiä😅

Miksi tulla meille töihin?

Loistava työyhteisö

Mikäli et tiedä, niin kysy. Työkaverilta voi aina kysyä, jos jokin askarruttaa ja he ovat valmiina auttamaan. Meiltä löydät yli kolmekymmentä uutta työkaveria. Työyhteisömme on nuorekas, fiksu ja kunnianhimoinen.

Vastuuta tarjolla

Mikäli olet vastuuta vailla ja olet vastuusi ansainnut, sitä sinä myös saat! Meillä on loistavat mahdollisuudet edetä uralla myynnin parissa. Etene myyjästä myyntipäälliköksi!

Kattava koulutus

Sinun ei tarvitse olla heti paras, sillä me koulutamme sinut! Myynti on jatkuvaa kouluttautumista. Me autamme sinua saamaan itsestäsi kaikkein paras irti ja menestymään. Me tarjoamme kaikki tarvittavat työkalut myyntiin.