Aurinkopaneelit pientaloon

Aurinkopaneelit pientaloon ympäri Suomen!

Oletko miettinyt sähkönkulutusta pientalossa? Aurinkopaneelit auttavat sinua tuottamaan sähkö edullisemmin, tehokkaammin sekä ympäristöystävällisemmin. Auringosta saatu sähkö on sinulle ilmaista! Aurinkopaneelit vastaanottavat auringon säteilyn ja muuttavat sen suoraan sähköenergiaksi, joka ohjataan talosi sähkölaitteisiin. Näin sinun ei tarvitse käyttää kallista verkkovirtaa. Aurinkopaneelijärjestelmän käyttäminen on äärimmäisen helppoa; aurinkosähköön siirtyminen tapahtuu automaattisesti heti, kun päivä alkaa kirkastumaan ja aurinko paistamaan. Päivän pimentyessä aurinkoenergiajärjestelmä vaihtaa automaattisesti hyödyntämään verkkovirtaa. Aurinkosähkö on huoleton, varma ja yksinkertainen.

Sähkölaskun pienentyessä myös ympäristö ja luonto kiittävät. Siirtyminen aurinkoenergiaan on ekoteko, jolla voit pienentää hiilijalanjälkeäsi huomattavasti. Aurinkopaneelit ovat lujarakenteisia ja kestävät useita vuosikymmeniä. Panosta aurinkosähköön niin panostat tulevaisuuteen! Siirtymällä kohti omavaraisempaa energiantuotantoa ei sinun tarvitse huolehtia esimerkiksi mahdollisista sähköyhtiöiden ongelmista tai jakeluhäiriöistä.

Miksi valita meidät? Laadukkaat aurinkopaneelit

Tilaa Kotisi Energian laadukkaat aurinkopaneelit ja voit olla askeleen lähempänä omavaraista taloutta. Aurinkoenergia on paitsi ympäristöystävällistä, myös taloudellisesti kannattavaa. Samaan aikaan pienennät sähkölaskuasi, lisäät ekologisuuttasi ja kasvatat asuntosi arvoa moderneilla aurinkopaneeleilla. Ole edelläkävijä ja ota rohkeasti yhteyttä! 

Asiakas on meille tärkein

Pyrimme aina minimoimaan asiakkaan kokeman vaivan, ja siksi hoidamme aurinkopaneelien asennukset mahdollisimman vaivattomasti. Asennukset tapahtuvat jopa yhdessä arkipäivässä, jonka jälkeen ei tarvitse kuin nauttia aurinkopaneelien tuottamasta sähköstä.

Aurinkopaneelimme sopivat jokaiseen kattotyyppiin. Suunnittelemme alusta loppuun yksilöllisesti jokaisen kohteen, sekä otamme asiakkaan toiveet aina huomioon.

Kun kartoitus ja arvio aurinkopaneelien asennettavuudesta on tehty, annamme tarkan ja alusta asti pitävän tarjouksen aurinkopaneelien kustannuksista ja sisällöstä. Tämän jälkeen asennuspalvelumme hoitaa loput!

Laadukkaat aurinkopaneelit on tehokas ratkaisu

Oikein suunniteltu ja toteutettu laadukkaat aurinkopaneelit tuottavat sähköä juuri tarpeiden ja kulutuksen mukaan. Invertterin kautta kulkeva virta muuttuu kotiin käyttösähköksi, ja laadukkaat PERC-teknologian avulla rakennetut aurinkopaneelit tuottavat huipputehokkaasti pienemmällä säteilyteholla sekä kuumankin sään aikana.

Tilaa nyt aurinkoenergian asiantuntijat arvioimaan kattosi aurinkopaneelien asennusta varten!

Teemme rehellisen tarjouksen avaimet käteen -palvelustamme, ja saat aurinkopaneeli nopeasti omakotitalosi katolle. Tarjous ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmainen, ota siis rohkeasti yhteyttä!

Aurinkopaneelit omakotitaloon

Suomi on täynnä hyviä yrityksiä, miten me erotumme ja miksi valita meidät?

Panostamme asiakaskokemukseen ja siksi asiakkaat valitsevat meidät

Meille asiakastyytyväisyys on kunnia-asia. Tahdomme panostaa siihen, että asiakaskokemus on aina mahdollisimman miellyttävä ja joustava sekä, että asiakas on tyytyväinen koko prosessiin.

Sinä ostat tai jätät ostamatta – Me emme painosta!

Me emme missään nimessä pakota ostamaan. Esittelemme tarjoamamme kokonaisuuden sekä kustannusarvion. Sinä päätät ostatko aurinkopaneelit meiltä vai et.

Suunnittelemme kaiken asiakkaan kanssa – yhdessä!

Paras lopputulos syntyy aina asiakkaan tarpeita kuuntelemalla. Me suunnittelemme aurinkopaneelijärjestelmän vastaamaan aina asiakkaan tarpeita ja toiveita sekä olemaan aina mahdollisimman tuottava.

Läpinäkyvä ja pitävä hinta!

Meillä hinnat ei sisällä mitään piilokuluja. Hinta on se, mikä asiakkaan kanssa sovitaan eikä senttiäkään enempää.

Asennamme aurinkopaneeleita seuraavilla paikkakunnilla:

Pohjois-Pohjanmaa:

Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Ii, Kalajoki, Kempele, Kuusamo, Kärsämäki, Liminka, Lumijoki, 

Merijärvi, Muhos, Nivala, Oulainen, Oulu, Pudasjärvi, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Raahe, Reisjärvi, Sievi,

 Siikajoki, Siikalatva, Taivalkoski, Tyrnävä, Utajärvi, Vaala, Ylivieska

Pohjanmaa:

Isokyrö, Kaskinen, Korsnäs, Kristiinankaupunki, Kruunupyy, Laihia, Luoto, Maalahti, Mustasaari, Närpiö, Pedersören kunta, Pietarsaari, Uusikaarlepyy, Vaasa, Vöyri

Keski-Pohjanmaa

Halsua, Kannus, Kaustinen, Kokkola, Lestijärvi, Perho, Toholampi, Veteli

Etelä-Pohjanmaa:

Seinäjoki, Kurikka, Ilmajoki, Lapua, Kauhajoki, Kauhava, Alajärvi, Alavus, Ähtäri, Kurikka, Teuva

Lapin maakunta:

Inari, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pello, Posio, Ranua, Rovaniemi, Salla, Simo, Sodankylä, Tornio, Utsjoki, Ylitornio

Kanta-Häme:

Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela, Ypäjä.

Satakunta:

Rauma, Pori, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Siikainen, Säkylä, Ulvila

Varsinais-Suomi:

Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Oripää, Nousiainen, Paimio, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa, Nauvo, Korppoo

Uusimaa:

Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti

Pirkanmaa:

Tampere, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi, Lempäälä, Valkeakoski, Akaa, Vesilahti, Hämeenkyrö, Kangasala, Sastamala, Ikaalinen, Orivesi, Iittala ja Urjala

Päijät-Häme:

Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki, Sysmä