Kotisi Energia on aurinkosähkön ilosanomaa eteenpäin vievä yritys, jonka kautta voi hankkia aurinkopaneelit Oulusta! Pohjoisen rehtiyden ja inhimillisen kokomme näemme yrityksen omaleimaisena vahvuutena. Tyytyväiset asiakkaat eivät ole yrityksellemme vain sanahelinää, vaan todellinen tavoite, johon kaikessa tekemisessä tähtäämme. Hyvä maineemme perustuu palveluhenkisyyteen, pidettyihin lupauksiin ja ammattitaitoiseen työhön.

Kotisi Energia tarjoaa kestävää ratkaisua kotitalouksien energiantuotannon uudistamiseen. Aurinkopaneelit ovat askel kohti omavaraisuutta. Ne ovat helppo tapa nostaa kiinteistön arvoa ja pienentää omaa sähkölaskua. Toteutamme aurinkopaneelit aina avaimet käteen -periaatteella: järjestelmä on asennuksen jälkeen heti valmis käyttöön.

Aurinkopaneelit Oulusta ympäri Suomen!

Kotisi Energia tarjoaa sinulle aurinkopaneelit asennuksineen kokonaisvaltaisena pakettina. Teemme tarvittavat laskennat kyseessä olevan kohteen omaan sähkönkulutukseen perustuen. Näin saamme mitoitettua kohteeseen sopivan paketin juuri oikean kokoisena. Kartoituksen ja arvion jälkeen annamme vedenpitävän tarjouksen tarkkaan sovittuine ajankohtineen sekä sisältöineen. Ei piilokuluja, ei liukuvia aikatauluja! Tiedät jo sopimusvaiheessa tarkalleen, mitä tulet saamaan.

Asuitpa sitten missä päin Suomea vain, Kotisi Energia toimittaa katollesi aurinkopaneelit täysin valmiina: asennustyön jälkeen järjestelmä on välittömästi käyttökunnossa. Kotikulmiemme Oulun seudun lisäksi työskentelemme aurinkopaneeleiden asialla ympäri maata. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kotisi Energia räätälöi paneelit juuri oikean kokoisiksi!

Tavoitteenamme ei ole hutkia kattoa täyteen paneeleita, päinvastoin. On sekä asiakkaan että yrityksen etu, että jokaiseen kohteeseen lasketaan tarkalleen se määrä paneeleita, mikä kussakin kohteessa on kaikkein järkevintä. Mitoitamme paneelit sopimaan juuri sinun taloutesi sähkönkulutukseen sopivaksi, ei enempää eikä vähempää, ellet itse niin toivo.

Tarjous ja kartoitus on sinulle täysin ilmaista ja vapaaehtoista – emme painosta ostamaan. Mielestämme laadukas, asiakkaan huomioon ottava palvelumme tulee pitkässä juoksussa kannattavammaksi kuin nopeisiin voittoihin tähtäävä määrämyynti. Kotisi Energia onkin tunnettu ystävällisestä asiakaspalvelustaan, ripeästä työnjäljestä sekä asiakkaan tarpeita kuuntelevasta lähestymistavasta. Lue lisää asiakkaidemme tuntemuksista Kokemuksia-sivulta.

Täsmällistä työtä sovitussa ajassa

Asennuspuuhiin Kotisi Energia saapuu tarkalleen sovittuna ajankohtana. Ammattitaitoinen tiimimme käy suorilta käsiksi työhön ja homma on kasassa alta aikayksikön, jopa samana päivänä.  Käytämme aina työssämme aurinkopaneeleille varta vasten suunniteltuja työvälineitä ja asennusmateriaaleja, jotka eivät millään tavalla vaaranna kattorakenteen toimivuutta. Paneelit ovat taloudellinen hankinta: pienemmän sähkölaskun lisäksi ne nostavat vanhankin kiinteistön arvoa.

Aurinkoenergiajärjestelmä on hyvin yksinkertainen käytössä. Asennustyön yhteydessä neuvomme sinua kädestä pitäen, kuinka laitteet toimivat ja miten sähkönkulutusta voi itse halutessaan seurata. Mikäli mietteitä myöhemmin ilmenee tai mieleesi nousee vielä lisäkysymyksiä, asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan.

Jos kiinnostuit, ota meihin yhteyttä: Yhteystiedot!