Aurinkopaneelit mökille

Aurinkopaneelit mökille, joka on kytketty sähköverkkoon

Onko sinulla sähköverkkoon kuuluva mökki tai loma-asunto? Mahtavaa, sillä tällöin aurinkosähköjärjestelmän voi asentaa ihan samalla lailla kuin omakotitaloonkin. Aurinkoisina päivinä, kun ette ole paikalla nauttimassa mökkimaisemista, ylijäämäsähköä riittää myyntiin jopa enemmän kuin omakotitalossa. Ylijäävän sähkönmyynti onnistuu helposti tekemällä myyntisopimuksen sähköyhtiön kanssa. Vastaamme mielellämme kysymyksiin aiheeseen liittyen!

 

Yleisesti ottaen mökillä vietetään eniten aikaa juuri kesäisin. Tällöin aurinkosähkön hyödyntäminen on erittäin viisasta, koska aurinkoisina kesäpäivinä auringosta saadaan suurin hyöty irti. 

 

Mikäli sinä haluat panostaa mökillä viihtymiseen, ekologiseen ja taloudelliseen sähköön niin aurinkopaneelit kannattaa ostaa aina pakettiratkaisuna luotettavalta myyjältä.

 

 

Miksi valita meidät? Laadukkaat aurinkopaneelit

Tilaa Kotisi Energian laadukkaat aurinkopaneelit ja voit olla askeleen lähempänä omavaraista taloutta. Aurinkoenergia on paitsi ympäristöystävällistä, myös taloudellisesti kannattavaa. Samaan aikaan pienennät sähkölaskuasi, lisäät ekologisuuttasi ja kasvatat asuntoasi arvoa moderneilla aurinkopaneeleilla. Ole edelläkävijä ja ota rohkeasti yhteyttä! 

Asiakas on meille tärkein

Pyrimme aina minimoimaan asiakkaan kokeman vaivan, ja siksi hoidamme aurinkopaneelien asennukset mahdollisimman vaivattomasti. Asennukset tapahtuvat jopa yhdessä arkipäivässä, jonka jälkeen ei tarvitse kuin nauttia aurinkopaneelien tuottamasta sähköstä. Aurinkopaneelimme sopivat jokaiseen kattotyyppiin. Suunnittelemme alusta loppuun yksilöllisesti jokaisen kohteen, sekä otamme asiakkaan toiveet aina huomioon.

Kun kartoitus ja arvio aurinkopaneelien asennettavuudesta on tehty, annamme tarkan ja alusta asti pitävän tarjouksen aurinkopaneelien kustannuksista ja sisällöstä. Tämän jälkeen asennuspalvelumme hoitaa loput!

Laadukkaat aurinkopaneelit on tehokas ratkaisu

Oikein suunniteltu ja toteutettu laadukkaat aurinkopaneelit tuottavat sähköä juuri tarpeiden ja kulutuksen mukaan. Invertterin kautta kulkeva virta muuttuu kotiin käyttösähköksi, ja laadukkaat PERC-teknologian avulla rakennetut aurinkopaneelit tuottavat huipputehokkaasti pienemmällä säteilyteholla sekä kuumankin sään aikana.

Tilaa nyt aurinkoenergian asiantuntijat arvioimaan kattosi aurinkopaneelien asennusta varten!

Teemme rehellisen tarjouksen avaimet käteen -palvelustamme, ja saat aurinkopaneeli nopeasti omakotitalosi katolle. Tarjous ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmainen, ota siis rohkeasti yhteyttä!

Aurinkopaneelit mökille - Suomi on täynnä hyviä yrityksiä, miten me erotumme ja miksi valita meidät?

Aurinkopaneelit, Kristiinankaupunki

Panostamme asiakaskokemukseen ja siksi asiakkaat valitsevat meidät!

Meille asiakastyytyväisyys on kunnia-asia. Tahdomme panostaa siihen, että asiakaskokemus on aina mahdollisimman miellyttävä ja joustava sekä, että asiakas on tyytyväinen koko prosessiin.

Sinä ostat tai jätät ostamatta – Me emme painosta!

Me emme missään nimessä pakota ostamaan. Esittelemme tarjoamamme kokonaisuuden sekä kustannusarvion. Sinä päätät ostatko aurinkopaneelit meiltä vai et.

Suunnittelemme kaiken asiakkaan kanssa – yhdessä!

Paras lopputulos syntyy aina asiakkaan tarpeita kuuntelemalla. Me suunnittelemme aurinkopaneelijärjestelmän vastaamaan aina asiakkaan tarpeita ja toiveita sekä olemaan aina mahdollisimman tuottava.

Läpinäkyvä ja pitävä hinta!

Meillä hinnat ei sisällä mitään piilokuluja. Hinta on se, mikä asiakkaan kanssa sovitaan eikä senttiäkään enempää.

Asennamme aurinkopaneeleita seuraavilla paikkakunnilla:

Pohjois-Pohjanmaa:

Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Ii, Kalajoki, Kempele, Kuusamo, Kärsämäki, Liminka, Lumijoki, 

Merijärvi, Muhos, Nivala, Oulainen, Oulu, Pudasjärvi, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Raahe, Reisjärvi, Sievi,

 Siikajoki, Siikalatva, Taivalkoski, Tyrnävä, Utajärvi, Vaala, Ylivieska

Pohjanmaa:

Isokyrö, Kaskinen, Korsnäs, Kristiinankaupunki, Kruunupyy, Laihia, Luoto, Maalahti, Mustasaari, Närpiö, Pedersören kunta, Pietarsaari, Uusikaarlepyy, Vaasa, Vöyri

Keski-Pohjanmaa

Halsua, Kannus, Kaustinen, Kokkola, Lestijärvi, Perho, Toholampi, Veteli

Etelä-Pohjanmaa:

Seinäjoki, Kurikka, Ilmajoki, Lapua, Kauhajoki, Kauhava, Alajärvi, Alavus, Ähtäri, Kurikka, Teuva

Lapin maakunta:

Inari, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pello, Posio, Ranua, Rovaniemi, Salla, Simo, Sodankylä, Tornio, Utsjoki, Ylitornio

Kanta-Häme:

Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela, Ypäjä.

Satakunta:

Rauma, Pori, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Siikainen, Säkylä, Ulvila

Varsinais-Suomi:

Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Oripää, Nousiainen, Paimio, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa, Nauvo, Korppoo

Uusimaa:

Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti

Pirkanmaa:

Tampere, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi, Lempäälä, Valkeakoski, Akaa, Vesilahti, Hämeenkyrö, Kangasala, Sastamala, Ikaalinen, Orivesi, Iittala ja Urjala

Päijät-Häme:

Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki, Sysmä