Näin ostat meiltä

Miksi laittaisit aurinkopaneelit? No miksi et! Aurinkosähköjärjestelmä säästää rahaa, luontoa ja nostaa kiinteistösi arvoa. Ota yhteyttä Kotisi Energiaan ja kysy, mistä aurinkopaneelien hinta koostuu. Teemme kaiken puolestasi mitoituksesta itse asennustyöhön. Järjestelmän käyttö on ehdottoman vaivatonta: automaatio takaa, että sinun ei tarvitse huolehtia paneeleistasi arjessasi lainkaan.

Aurinkopaneelien hinta tippui, taso nousi

Aurinkopaneelien hinnat ovat tulleet viime vuosina hurjasti alaspäin samalla, kun niiden teknologia on kehittynyt entistä käytännöllisempään muotoon. Nykyinen stabiili hintataso on luonnollisesti lisännyt tavallisten omakotitalojen sekä kesämökkien asukkaiden kiinnostusta asiaa kohtaan. Muuttuva maailmantilanne sekä toppuuttelua kaipaava ilmastonmuutos ovat omalta osaltaan herättäneet vastuullisia kuluttajia miettimään omia ratkaisujaan energiantuotannon suhteen.

Kyllä kiitos aurinkopaneelit meillekin! Kuinka se tapahtuu?

 

1. Ota yhteyttä!

Saat yhteyden Kotisi Energiaan soittamalla numeroon 040 650 2519 tai jättämällä yhteydenottopyynnön. Katsotaan yhdessä, miten aurinkopaneelit on järkevintä sijoittaa katollesi niin, että aurinkoenergian saanti olisi kaikkein optimaalisinta.

2. Oikea määrä paneeleita juuri täsmälliseen tarpeeseen

Selvitämme todellisen sähkönkulutuksesi ja mitoitamme järjestelmän tasan sen mukaan. Emme halua myydä sinulle liian jämerää järjestelmää, jonka sähköntuotannosta suurin osa valuu harakoille. Pikemminkin toivomme maltillista linjaa: paneeleita vain sen verran kuin käyttöä on. Jos sähkökulutus jossain vaiheessa nousee, olemassa olevaan järjestelmään on helppoa ja edullista lisätä muutama ekstrapaneeli.

3. Asennustyö on sinulle vaivatonta

Asentajamme ovat todellisia ammattilaisia, joilta työ vie vain hetken. Asennamme paneelit katolle ja kytkemme järjestelmän sähköpääkeskukseen. Invertteri huolehtii paneeleiden tuottaman sähkön muuntamisesta verkkoon sopivaksi. Toimimme avaimet käteen -periaatteella, joten sinun ei tarvitse tuhlata aikaasi tilailemalla asentajia sinne ja sähkömiehiä tänne. Muista myös, että aurinkosähköjärjestelmän asennustyössä pystyt hyödyntämään kotitalousvähennyksen.

4. Käyttö on automaattista

Kun auringon valoa riittää, sähköntuotantosi toimii aurinkopaneeleiden voimalla. Sitten kun pimeys iskee päälle, automaatio lähtee itsekseen hyödyntämään verkosta tulevaa sähköä. Sinun ei tarvitse seurata mittareita tai painella valon mukaan järjestelmää päälle ja pois.

Ainoa, mitä sinun tulisi itse tehdä, on miettiä oma sähkönkulutuksesi laitetta maksimaalisesti hyödyntäväksi. Jotta aurinkosähköjärjestelmän käyttö olisi taloudellisesti mahdollisimman kannattavaa, tulisi pesukoneet, laitteet, sähköauton lataus ynnä muu toiminta ajoittaa valoisaan aikaan. Eli juuri niihin hetkiin, kun aurinkosähköjärjestelmä pystyy hyödyntämään auringon tuottamaa energiaa. Esimerkiksi suorasähköllä toimiva lämminvesivaraaja voidaan ohjata aloittamaan lämmitys yön sijasta aamuaikaan.

Aurinkopaneelit ovat lähes huoltovapaita!

Aurinkopaneeleita ei tarvitse pestä niin kuin ikkunoita. Sade pitää huolta enimmistä tahroista, eivätkä vähäiset syksyn lehdet tai linnun jätökset hetkauta sähköntuotantoa puoleen tai toiseen. Paneelit voivat kerätä talvisin päällensä lunta, mutta kevätaurinko sulattaa ne vikkelään.

Jos tarvetta pesulle jostain syystä ilmenee, paneelit voi pesaista vedellä ja pehmeällä harjalla. Mikäli koet lumen pudottamisen tarpeelliseksi, muista, ettet hankaa lasia naarmuille lumilapiollasi. Mieluummin vaikka pehmeä pyyhe väliin niin homma hoituu turvallisemmin.